Kebabrulle





Tid: ca 20 min
Pris: 11 kr/rulle
Svårighetsgrad: 2/5
Typ av rätt: Huvudrätt
4 rullar



Ingredienser:
400 g kebabkött
Icebergsallad
vitlöksdressing
fetaost
tomater
feferoni
saltgurka



Process:
Skär salladen i passande storlek, strimla gurkorna och skiva sen tomaterna. Lägg köttet i en panna och stek i lite margarin eller olja tills det har en fin brun färg, smaka om du är osäker på om det är klart. Ta ett passande bröd och lägg ut på en plan yta. Lägg sedan på alla ingredienser du önskar och rulla ihop brödet.

Kebabrulle är något som nästan alla tycker är underbart gott, men oftast får man betala minst 50 kronor för det. Lagar man det själv blir det betydligt billigare och, enligt mig, mycket godare eftersom du själv kan välja mängden av ingredienser och dessutom kan du laga hur många som helst. Som bröd rekommenderar jag Libanesiskt tunnbröd som går att hitta i de flesta livsmedelaffärer och storköp. Var inte rädd för att experimentera med svamp, lök, oliver, pesto och allt vad du kan komma på, bara släng in det i rullen och njut!

RSS 2.0